Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

vakantie

Vakantiehuizen te huur op de Seychellen

Prijs: € 420,-

210 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Landhuis of villa
  • Verhuurder:
  • Bemiddelingsbureau


Kom tot rust op paradijselijke Seychellen.De Seychellen worden vaak in één adem genoemd met de Malediven, Mauritius en Frans-Polynesië. Prachtige witte stranden, diepblauwe zee, een uitgestrekte groene jungle en rijke flora en fauna maken deze eilandengroep tot een topvakantie. 

Hoogtepunten Seychellen:
De archipel bestaat uit 115 tropische eilanden, waarvan slechts één derde bewoond is. Qua inwonersaantal is het ‘t kleinste land van Afrika. De inwoners bestaan uit een grote mengelmoes van rassen, culturen en nationaliteiten.
De eilanden liggen zo ver van elkaar dat er veel bijzondere planten en dieren te vinden zijn die nergens anders ter wereld voorkomen. Zo behoren de kleinste kikkers en de zwaarste schildpad ter wereld tot de natuur van de Seychellen.

Ligging eilandengroep Seychellen:
Dit paradijs op aarde ligt in de Indische Oceaan voor de kust van Afrika, ongeveer 1600 kilometer ten oosten van Tanzania en ten noorden van Madagaskar. De drie bekendste eilanden zijn Mahé ( het grootste hoofdeiland), Praslin en La Digue. 

Zoek en boek nu uw verblijf en de goedkoopste vliegtickets snel en simpel op Sunly. In ons aanbod van 20 vakantiehuizen zit er vast een geschikte woning voor u bij!

Voor tarieven, beschikbaarheid en reservering, klik op de link om naar de website van SUNLY te gaan


Prijs per week vanaf: € 420,-

Reageer nu!

Contact-informatie

Sunly ( Bedrijf )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)