Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

vakantie

Saunaliefhebber? Luxe Wellness Appartement met Finse privť sauna, lichttherapie & Jacuzzi!

Prijs: € 115,-

2.052 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Appartement
  • Ligging:
  • Dorp
  • Aantal personen:
  • 1 of 2 personen
  • Verhuurder:
  • Eigenaar

Finalist Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2013. Winnaar Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2009! Winnaar van de Erop Uit in Eigen Land Prijs 2010-2011, categorie Appartement! Zie www.zaansekoopmanshuis.nl

Luxe appartement (ca. 50 m2) op de begane grond aan mooie binnentuin in vleugel van U-vormig Zaanse koopmanshuis, een rijksmonument uit 1694. Het appartement is ondermeer voorzien van een volledig ingerichte keuken, een badkamer met jacuzzi en een Finse privé sauna en lichttherapie.

De genoemde prijs is per nacht voor twee personen. Extra luxe campingbed € 30 per nacht. Wij vinden het appartement geschikt voor maximaal drie volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen. Zie voor meer informatie onder.  

Beschikbaarheid: 26 tot 29 november, 2 tot 8 december, 11 tot 23 december, 2 tot 12 januari, 15 tot 24 januari. Voor reservering bel 0031 (0) 75 6310239 of mail info@zaansekoopmanshuis.nl  Minimaal 2 nachten, in de kerstvakantie minimaal 4 nachten. Zie ook www.zaansekoopmanshuis.nl

 

De prijs van het appartement is € 115 per nacht voor twee personen of € 125 per nacht inclusief uitgebreid ontbijt (van 1 april tot 1 november en in schoolvakanties plus € 10 per nacht). Extra bed € 30 per nacht. We achten het appartement geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

 

In het appartement vindt u ondermeer een tv, dvd- en cd speler, wekkerradio, internet, een wasmachine en droger. De romantische badkamer heeft een koepelvormige sterrenhemel met engelen. Luxe beddengoed en handdoeken, badjassen, sauna- en toiletartikelen zijn aanwezig. Er is een volledig ingerichte keuken, maar u kunt natuurlijk ook uit eten in een van de vele restaurantjes in de buurt. 

Uitgerust? Dan kunt u kiezen uit bijvoorbeeld: lekker naar Amsterdam (15 min), een bezoek aan openluchtmuseum De Zaanse Schans (500 meter) of heerlijk fietsen door het Hollandse polderlandschap. Haarlem, Alkmaar, Monnickendam, Edam, Volendam, Marken, strand, zee en duinen liggen op minder dan een half uur met de auto en voor de goede fietser op fietsafstand. Fietsen en fietskaarten beschikbaar.


Reageer nu!

Contact-informatie

B & B 't Zaanse Koopmanshuis Anno 1694 ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Koog Aan De Zaan
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 075-6310239

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)