Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

vakantie

Winterswijk, Groepsaccommodatie met sauna en met gratis internet voor 20 tot 22 personen | rolstoelgeschikt

Prijs: € 1.394,-

743 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Overige typen
  • Ligging:
  • Overige
  • Aantal personen:
  • 11 personen of meer
  • Verhuurder:
  • Bemiddelingsbureau

Van een gezellige boerengolf tot wandelen in de prachtige bossen en tot slot ontspannen in de sauna. Hier zullen u en uw gezelschap zich zeker niet vervelen.

Deze groepsaccommodatie, is geschikt voor maximaal 22 personen en is gelegen in een buurtschap van Winterswijk. Deze accommodatie is omgeven door prachtige bossen en weilanden en ligt vlakbij een recreatieplas. De woning is verdeeld in een 10 en 12 persoons gedeelte, en is geheel rolstoelvriendelijk en van vele gemakken voorzien. De woning is van allerlei gemakken voorzien zoals vloerverwarming, moderne keuken met vaatwasser en magnetron en in de luxe badkamer vindt u een douche, ligbad en wasbak. Het toilet bevindt zich in de hal. De slaapkamers zijn ingericht met tweepersoonsbedden en één stapelbed, tevens voorzien van een wasbak. Op het terrein van deze groepsaccommodatie kunt u vele originele activiteiten met uw gezelschap doen. Denkt u hierbij aan boerengolf, boerenvoetbal, klootschieten, steppentocht en fitness-steppen. Hier kunt u zelfs geheel onschuldig, maar wel een beetje gek, pleeborstelgooien. Natuurlijk behoren paard en/of pony rijden ook tot de mogelijkheden, een leuke bezigheid voor de kinderen. Andere activiteiten kunt u ter plaatse overleggen. De sauna bevindt zich buitens huis.

Winterswijk
Winterswijk ligt in de Achterhoek, dicht tegen de Duitse grens. Winterswijk ligt in één van de 20 nationale landschappen die u in Nederland kunt vinden. Dit nationale landschap is beroemd om zijn coulisselandschap. Dit landschap is vernoemd naar de bomen, heggen en houtwallen die in het wisselende landschap van gras, akkers en veen opduiken, maar net zo snel weer verdwijnen. De omgeving van Winterswijk biedt voldoende mogelijkheden voor fietsers. Het grootste deel van het honderden kilometers lange Achterhoekse fietsknooppuntnetwerk, ligt in het Winterswijkse landschap. Voor een hapje of een drankje kunt u bij één van de vele boerderijwinkels of horecagelegenheden terecht. Uniek en leuk is de TRAP-fietsroute. Dat is een fietsroute langs een aantal markante cultuurhistorische punten. Langs de route staan borden en innovatieve trappaaltjes die het verhaal over de omgeving of het betreffende cultuurhistorische object vertellen. Door op een pedaal te trappen wordt energie opgewekt om een geluidsfragment af te spelen. Het is een leuke en leerzame manier van informatievoorziening die in Winterswijk als eerste in Nederland is toegepast.

Ook als wandelaar bent u in Winterswijk aan het goede adres. Het Scholtenpad en het Kommiezenpad zijn zeker aanraders. Het Scholtenpad voert langs het buurtschap Meddo en de tweede het Kommiezenpad langs de groene grens met oude grensstenen. Ook in het centrum van Winterwijk kunt u verschillende wandelroutes lopen. Er is een dorpswandeling, maar ook de Mondriaanroute is de moeite waard om te wandelen. Deze laatste route voert langs plekken uit het leven van de bekende schilder Piet Mondriaan. Zijn huis, maar ook de plekken die in zijn vroege werken te zien zijn. In het dorp vindt u ook diverse schitterende Jugendstilpanden. Interessant is ook de Jacobskerk op de markt van Winterswijk. In de zomermaanden is de toren te beklimmen. U ervaart een werkelijk prachtig uitzicht vanaf deze toren.

Er is maximaal één huisdier toegestaan in deze groepsaccommodatie.

Er worden op deze boerderij regelmatig leuke activiteiten voor gasten georganiseerd. Deze activiteiten worden op de boerderij georganiseerd, maar ook kan er voor u een leuk dagje uit georganiseerd worden. U moet dan denken aan bijvoorbeeld een Jeu de Boules toernooi of een gezamenlijk eten met kampvuur, maar ook excursies zoals bijvoorbeeld naar de bierbrouwerij Grolsch of naar de klompenmakerij. Daarnaast hebben wij een sportief pakket aan buitenactiviteiten en speciale activiteiten die bij ons door iedereen kunnen worden geboekt. (Vraag naar de mogelijkheden en prijzen).

Kortom, u hoeft zich hier zeker niet te vervelen als u met uw familie, vrienden en/of clubgenoten naar Winterswijk komt!

 

De prijs welke u kunt vinden bij deze advertentie is een weekendprijs in het laagseizoen exclusief bijkomende kosten. Kijkt u voor actuele prijzen, een volledig overzicht van de bijkomende kosten, actuele beschikbaarheid, aanvullende informatie en foto’s op onze website, www.onlineboeken.nu en/of www.heeftualgeboekt.nl. U kunt deze woning op onze website terugvinden onder huiscode: DG299

Deze woning valt tevens onder de garantieregeling van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Steenwijkerwold
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0521-587300

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)