Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Omg. Lemelerberg-Ommen .......

Prijs: Nader overeen te komen

5.398 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Chalet, bungalow of caravan
  • Ligging:
  • Dorp
  • Aantal personen:
  • 5 of 6 personen
  • Verhuurder:
  • Eigenaar

Zie bij bezetting op de website wat wij u nog kunnen bieden !!!

Zie ons arrangement op de website !!!

Van harte welkom in het dorpje Lemele in de gemeente Ommen (Overijssels Vechtdal) .

Het dorpje Lemele ligt op de grens van Salland en Twente. Beide regio's bieden veel mogelijkheden voor de vakantieganger om er een afwisselende vakantie door te brengen. Ideaal gelegen om te wandelen of te fietsen in het groene hart van Overijssel!! Gelegen aan de Pieterpadroute. Op de Lemelerberg is een speciale route voor mountain-bikers door de prachtige heuvelachtige natuur !!

Prijs is incl. o.a. opgemaakte bedden, toeristenbelasting, 2 fietsen gratis te gebruiken, reserveringskosten, energiekosten......................

Woningen van alle gemakken voorzien. O.a. C.V., Kabel T.V. (30 kanalen), radio-cd speler, magnetron/oven en een gezellige sfeerkachel. indermeubilair is aanwezig. Een dames en een herenfiets staan gratis voor u ter beschikking. Ook de auto kan overdekt geparkeerd worden op het uitgebreide parkeerterrein in de onmiddelijke omgeving van de woning.

BIJ AANKOMST STAAT ER VERSE KOFFIE OF THEE VOOR U KLAAR EN LIGGEN ER VERSE EIEREN VAN ONZE SCHARRELKIPPEN IN DE KOELKAST!!!

OMGEVING: In de gemeente Ommen ligt op plm 6 km afstand het dorpje Lemele a/d voet van de Lemelerberg. Er zijn daar volop mogelijkheden om te wandelen in de uitgestrekte bossen en langs de heidevelden. Tijdens een wandeling bestaat de mogelijkheid dat u ook de schaapskudde op de Lemelerberg/Archemerberg kunt zien. Door de hoogte van de Lemelerberg, ruim 80 meter, is er een uniek uitzicht op de omgeving. Ook in de directe omgeving prachtige natuurgebieden. Naast de Archemerberg en Eerde ook de Holterberg. Ook volop mogelijkheden om te fietsen. Daarnaast zijn de schilderachtige dorpskernen Vilsteren, Junne en Beerze zeker het bezoeken waard.igging van de woningen aan de voet van de Lemelerberg.Daarnaast vele mogelijkheden in de directe omgeving om u hart op te halen in de natuurrijke omgeving. Er is tevens gelegenheid in de naaste omgeving, met de prachtige plaatsen Ommen, Nijverdal, Dalfsen, Raalte en Hardenberg om bijv. te winkelen of te zwemmen.Ook is er een pas aangelegde mountain-bike route van 13 km. uitgezet op de Lemelerberg.

Mocht het weer even tegen zitten dan hoeft u zich niet te vervelen en bestaat er daarnaast de mogelijkheid om onze overdekte hal gratis te benutten. O.a. tafeltennis, voetbalspel, ijshockeyspel,skelter,speelcaravan, en andere speelmogelijkheden.
Buiten o.a. speelveld,schommels,grote zandbak en een grote trampoline.
Alles gratis te gebruiken.

En indien u dat wenst kunt u elke morgen gratis "De Telegraaf" in de brievenbus krijgen!!" .

Misschien onnodig om te zeggen maar graag willen wij naast onze Website aanvullende tel. of via de mail informatie aan u verstrekken.
Bezetting: 5 persoons vakantiewoning: Actuele informatie over bezetting zie onze web-site Bezetting: 7 persoons vakantiewoning: Actuele informatie over bezetting zie onze web-site.
Onze website is www.vakantieommen.nl of gewoon klikken op website onder.


VOOR AANVULLENDE INFORMATIE NEEM EVEN TELEFONISCH OF VIA DE MAIL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.
----
Naam: Fenny Pouw
E-mail: hpouw@hetnet.nl
Telefoon: 0572 - 331584
Woonplaats: Lemele

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lemele
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0572331584

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)