Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

vakantie

Bali: betrouwbare en goedkope gids/privť chauffeur

Prijs: € 25,-

5.831 keer bekeken • Status: Actief

  • Land:
  • IndonesiŽ

Zoek je een ervaren, vriendelijke en perfect Engels sprekende gids voor dagtochten naar bekende en minder bekende plekjes op Bali, dan kan ik je van harte Agus Kuswana aanbevelen. Hij rijdt maximaal 4 personen voor in totaal 400.000 Rupiah ( ongeveer € 25,00 ) acht uur lang rond over het eiland in zijn goed onderhouden auto met airco. Voor ieder volgend uur vraagt hij slechts 50.000 Rupiah ( ongeveer €3,00) .
Hij brengt  je naar iedere gewenste plek of kan in overleg de mooiste dagtochten voor je samenstellen, afhankelijk van je interesses. Als je vanuit België of Nederland in het Engels contact met hem opneemt, zal hij je vragen wat je allemaal zou willen zien en doet hij voorstellen voor een of enkele dagtochten waarbij hij ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk ziet van Bali. Is het je eerste bezoek aan het eiland en weet je niet precies wat je zeker niet zou mogen missen, dan kun je hem vragen een programma voor je samen te stellen. Zelf hebben we vijf dagen van zijn diensten gebruik gemaakt en hebben het gevoel dat we Bali echt hebben leren kennen.
Neem per e-mail contact met hem op via gil.agus@hotmail.com en zeg hem dat king Theo hem heeft aanbevolen, zodat je zeker bent van de hierboven genoemde prijs per auto (dus niet per persoon). Dit is gegarandeerd een van de laagste prijzen die op Bali gehanteerd worden.
Hij zal zeker voor een onvergetelijke vakantie zorgen!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Venlo
(Limburg, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)