Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

vakantie

Geniet van historisch Amersfoort op een coole Kickbike!

Prijs: € 10,-

4.147 keer bekeken • Status: Actief

Leg een schitterend parcours af door de historische binnenstad van Amersfoort. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om te genieten van culinaire geneugten of simpelweg een terrasje te pikken.

 In Amersfoort biedt de step biedt een uitstekende gelegenheid om met de schitterende historisch binnenstad kennis te maken. Door het lagere tempo geniet u meer van de grachtengordel, de rijke geschiedenis, de unieke architectuur die teruggaat tot de late middeleeuwen en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen.

In vergelijking met andere oude binnensteden is Amersfoort nog onontdekt en lekker rustig. Steppen is niet alleen érg leuk, maar óók gezond. Bovendien is het de meest veilige en leuke manier om jezelf in conditie te houden.

Er zijn nu 6 routes: waaronder 3 in de binnenstad zelf, door de grachtengordel, de charmante, knusse Muurhuizen, de verschillende culturele en culinaire hoogtepunten en de feestelijke pleinen (in de zomer volop festivals!). En één door het aantrekkelijke door Zocher ontworpen (onlangs in oude glorie herstelde) singelpark, de haven, de buitensingels en het spannende heuvelachtige Randerbroekerbos.

De startplaatsen zijn in de binnenstad. Bel 033-4759594 of 0900 1122364 (VVV Amersfoort) voor een reservering! Of mail: sales@sportstep.nl

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Step Events ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amersfoort
(Utrecht, Nederland)
Tel: 033-4759594

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)