Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

vakantie

Mee varen op een binnenvaartschip

Prijs: Niet van toepassing

8.673 keer bekeken • Status: Actief

Vaar mee !

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het leven op een binnenvaartschip? Hoe schippers en hun familie leven? Wij bieden u de gelegenheid een week lang mee te varen op een modern schip voor zien van alle comfort. Onze gasten hebben een eigen hut voozien van een tweepersoonsbed, badkamer, minibar, airconditioning, en televisie. Het schip blijft tijdes uw verblijf gewoon in bedrijf er zullen geen aangepaste werktijden of vaar-schema's worden ingesteld. Het zeer onregelmatige schippers leven kan zich afhankelijk van de eisen van de verlader gedurende 24 uur pe dag afspelen.

We gaan uit van een verblijf van minimaal 3 dagen met vol pension. Het schippers leven is een ongeregeld leven. Het is daarom niet mogelijk bij boeking reeds te weten waar u opstapt en afstapt en waar de reisheen zal gaan. Het kan om een vracht gaan richting Duitsland maar het kan ook een vracht zijn binnen Nederland of Belgie. Afhankelijk van andere boekingen kunnen we in overleg de op-stap-dag aanpassen an het laad- en los schema.

Prjs per pesoon per dag € 89.

Voor meer informatie over het schip zelf kunt u onze website; www.armira.nl raadplegen voor alle overige vragen of boekingen kunt u ons mailen op armira2008@live.nl

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Dordrecht
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0653422480

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)