Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Partyboot De Koperen Hoorn is puur genieten

Prijs: Niet van toepassing

2.789 keer bekeken • Status: Actief

Partyboot De Koperen Hoorn staat garant voor het slagen van uw varend feest. 

Heeft u onze Westfriese woonomgeving wel eens vanaf het water bekeken? Varen is niet alleen leuk, maar is ook genieten van de weldadige rust en het fantastische groene landschap van de Kop van Noord Holland. Deze bijzondere sfeer op het water maakt van elk jubileum, personeelsfeest, vergadering, seniorenreis, huwelijk of verjaardag een bijzondere belevenis. Zowel zakelijk als prive. Varen op de Koperen Hoorn is puur genieten.

 

U leunt lekker achterover en de mensen achter de partyboot, schipper Theo van der Fluit en gastvrouw Tiny Hoogstraten-Groustra zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Met een jarenlange vaar- en Horeca-ervaring exploiteren ze sinds 2005 hun eigen partyboot. Met hun persoonlijke bediening en de brunches, lunches en buffetten van cateringbedrijf Hugo bezorgen ze u een onvergetelijke vaartocht.

 

Ze besteden extra aandacht aan de jongste gasten dus… u hebt geen kind aan uw kinderen. De boot is ingericht met een gezellige bar, voorzien van een rolstoellift en een aangepast toilet voor mindervaliden.De zijkanten kunnen bij mooi weer geheel worden geopend en in het zonnetje is het op het ruime achterdek goed toeven. Theo en Tiny maken van elke vaartocht een feest. Zij zien hun gasten graag genieten.

 

Partyboot De Koperen Hoorn is ook te boeken in combinatie met paardentram De Koperen Stijgbeugel (getrokken door een trekker) De vaste opstapplaats is bij de carpoolplaats in de hoek N242/Leijerdijk Oude Niedorp ter hoogte van de afslag naar Nieuwe Niedorp-West

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Partyboot De Koperen Hoorn ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Winkel
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0224-541587

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)