Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

vakantie

Ruime 32 persoons groepsaccommodatie met Finse sauna in Wijster, Drenthe

Prijs: € 1.909,-

2.147 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Overige typen
  • Ligging:
  • Landelijk
  • Aantal personen:
  • 11 personen of meer
  • Verhuurder:
  • Bemiddelingsbureau

Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families.In deze boerderij kunt u gebruik maken van maar liefst 15 slaapkamers waarover 32 slaapplaatsen zijn verdeeld. De woning is ruim, beschikt over ruime zitgelegenheden, een volledig uitgeruste keuken en om de woning vindt u een grote, ruime tuin waar uw kinderen kunnen spelen, skelteren en andere leuke buitenactiviteiten kunnen doen. Deze woning bestaat uit een aantal delen die tezamen geschikt zijn voor maximaal 32 personen. Sommige delen hebben een aparte ingang waardoor u via buiten moet lopen om bij het andere deel te komen.

Tevens is er in deze accommodatie een Finse sauna aanwezig. 

Omdat het 6p. gedeelte aan de groepsaccommodatie is gekoppeld, is deze accommodatie ook geschikt voor mindervaliden.

Drenthe en de nabije omgeving

In Drenthe kunt u uren zwerven door de natuur zonder dat u iemand tegenkomt. Daarnaast staat Drenthe bekend als de provincie met de mooiste natuur van Nederland. Ooit was Drenthe één van de armste provincies van Nederland, maar deze armoede heeft zich in de loop der tijd vertaald in de rijkdom van nu. Een landschap met een rijke schakering aan bos, heide en weidelandschappen domineren de regio. In Drenthe is het puur genieten, zeker als je van rust, ruimte en natuur houdt.

Drenthe is meer dan natuur. Ook op cultureel vlak heeft de provincie veel te bieden. Allereerst natuurlijk de cultuurhistorie van de provincie. De Drentse cultuur gaat terug tot in de prehistorie en loopt via hunebedden en grafheuvels, middeleeuwse esdorpen en veenarbeid tot aan de hedendaagse musea en beeldentuinen, de moderne galerieën en de gezellige winkelstraten van bijvoorbeeld Assen, Emmen, Hoogeveen, Beilen en/of Meppel.

Deze accommodatie ligt in een bosrijke omgeving, tussen de heidevelden en vennetjes. Op nog geen 50 meter afstand van de woning bevindt zich viswater (met steiger en visboot.) en op 3 kilometer afstand bevindt zich een golfbaan. U kunt hier prachtige fietsroutes fietsen, wandelroutes wandelen en verschillende watersporten beoefenen.

Bezienswaardigheden in de buurt:
- Noorderdierenpark in Emmen
- Planetron in Dwingeloo
- Schaapskooi Ruinen
- Museumdorp Orvelte
- Zwembaden in Hoogeveen en Beilen
- Speelstad Oranje
- Ponypark Slagharen
- Duinen Zathe Appelscha
- Verkeerspark te Assen.

 

De prijs welke u kunt vinden bij deze advertentie is een weekendprijs in het laagseizoen exclusief bijkomende kosten. Kijkt u voor actuele prijzen, een volledig overzicht van de bijkomende kosten, actuele beschikbaarheid, aanvullende informatie en foto’s op www.heerlijkehuisjes.nl, www.onlineboeken.nu en/of www.heeftualgeboekt.nl. U kunt deze woning op onze website terugvinden onder huiscode: DG115.

 

Deze woning valt tevens onder de garantieregeling van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Steenwijkerwold
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0521-587300

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)