Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

vakantie

Groepsaccommodatie voor 29 personen in het noorden van Duitsland

Prijs: Nader overeen te komen

3.823 keer bekeken • Status: Actief

  • Type:
  • Overige typen
  • Ligging:
  • Dorp
  • Aantal personen:
  • 11 personen of meer
  • Verhuurder:
  • Eigenaar
  • Regio:
  • Noord-Duitsland

Groepsaccommodatie Ferienhof Brockzetel

Groepsaccommodatie Ferienhof Brockzetel is geschikt voor groepen tot 29 personen. De Ferienhof is gelegen in het rustige en natuurrijke Ostfriesland nabij de Waddenzee aan de Noordzeekust. De voormalige boerderij staat op een perceel van zes hectare groot, waarop zich ook een schitterend zwemmeer bevindt. Er is een kleine kinderboerderij, een ruime sortering aan binnen- en buitenspeelgoed en alle ruimte om te spelen en te ravotten. De accommodatie is derhalve uitermate geschikt voor een verblijf met kinderen.

De omgeving van Brockzetel leent zich uitstekend voor het maken van fiets-, wandel- en kanotochten. De stad Aurich, waar men diverse eet- en uitgaansgelegenheden aantreft is op 10 minuten rijden van de boerderij. Rust, ruimte, frisse lucht en een mooie omgeving, u vindt het op Ferienhof Bockzetel.
Voorzieningen

Aan de entree, een ruime hal, grenzen twee woningen. Via een statige trap komt u op de eerste verdieping waar nog twee woningen plus een extra slaapgelegenheid zijn. Buitenom komt u bij de vijfde separate woning. Het aantal personen per woning varieert van vier tot negen personen, 29 personen in het totaal (meer personen/woningen op aanvraag). Iedere woning is volledig ingericht, heeft een eigen keuken, tv, douche- en was gelegenheid, terras of balkon. Een aantal woningen is met rolstoelbereikbaar. Naast de woningen heeft u de beschikking over een grote gemeenschappelijke ruimte met een eigen keuken. Hier kunnen gezamenlijke activiteiten als maaltijden, spelletjes, vergaderingen en dergelijke plaatsvinden. In overleg kunnen wij u ontbijt en overige catering aanbieden.
In de kinderboerderij zijn o.a. konijnen, minizwijntjes, pony’s, geiten en cavia’s, waarbij er op de pony’s ook gereden kan worden. Daarnaast zijn er meerdere speelplaatsen met schommels en klautertoestellen en een grote sortering aan kinderfietsjes, steps, skelters en traptrekkers. Mocht het weer eens wat minder zijn, dan is er volop ruimte in de grote schuur, waar onder andere een tafeltennistafel, dartspel en kinderspeelhoek zijn. Op het terrein kan men prachtig wandelen rond ons eigen meer (25.000 m² groot), waarin natuurlijk ook heerlijk gezwommen en gespeeld kan worden. De hele accommodatie is omgeven door een prachtige tuin met een rijkbegroeide aarden wal, dus optimale privacy is gewaarborgd.


De Omgeving

Ostfriesland is een dunbevolkt gebied met veel pittoreske dorpjes, bossen en veengebieden. Het is bij uitstek geschikt voor het maken van fiets- en wandeltochten. De Noordzeekust is 20 kilometer verwijderd van de boerderij. Hier bestaat o.a. de mogelijkheid tot zeevissen of een dagtrip naar een van de Waddeneilanden. Voor de vissers onder u zijn er tevens diverse vismogelijkheden (forellenvijvers en Ems-Jadekanaal) in de buurt te vinden. De zeehondencrèche in Norddeich, de bierbrouwerij in Jever en de bloemenhallen in Wiesmoor zijn zeker de moeite van een bezoek waard. In Aurich vindt men alles wat een stad te bieden heeft aan winkels en uitgaansgelegenheden. In de haven kan men kano’s, roeiboten, waterfietsen en motorboten huren voor een tocht op het Ems-Jadekanaal. Natuurlijk begeleiden en adviseren wij u graag bij het plannen van activiteiten tijdens uw verblijf. Kortom zowel op als rond Ferienhof Brockzetel zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijk verblijf.


Voor prijzen en verdere informatie kunt u kijken op onze website www.ferienhofbrockzetel.de of bellen naar 00-49-4948-691 (Nederlandse eigenaren).  
http://www.ferienhofbrockzetel.de

Reageer nu!

Contact-informatie

Ferienhof Brockzetel ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Aurich
(Duitsland)
Tel: 00-49-4948-691

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)