Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

vakantie

Te huur bij Kamperen en vakantie bij La petite ťtoile, Hongarije: Caravan Bloemen

Prijs: € 200,-

747 keer bekeken • Status: Actief

  • Ligging:
  • Landelijk
  • Aantal personen:
  • 1 of 2 personen
  • Verhuurder:
  • Eigenaar

Caravan Bloemen is geheel "gepimpt" en heeft een romantische en vooral ook bloemige look. Ze staat op onze camping op de mooiste plek met voldoende schaduw.

Er is een aparte zithoek, vast comfortabel bed, toilet en heeft een ruime voortent.

*Geheel ingericht voor 2 personen.

*Gratis WIFI beschikbaar.

*Wasmachine gebruik: 4 euro per keer

*Ontbijt-, brood(jes)-, Maaltijd-, Oppas (Nederlands gesproken!)-, Vliegveldtransfer-, Boodschappen-, Restaurant taxiservice (zodat u kunt drinken tijdens uw avondje uit) service

Over de camping:

We hebben 9 kampeerplaatsen voor tent, caravan (geen dubbel assige) of camper tot ongeveer 7.5 meter, deels met schaduw en in het bos. Tevens zijn er vóór de camping in het voor en naseizoen 2 camper plaatsen voor kort verblijf. Hier kunnen ook grote campers overnachten. Als er geen gebruik wordt gemaakt van onze faciliteiten is er een aangepast tarief op deze plaatsen. Het sanitairgebouw heeft een dames en heren kant met daarin wastafels met warm en koud water, toiletten en douches zónder muntensystemen en met een goede waterdruk waardoor douchen net als thuis ervaren wordt. Wij zijn er trots op dat onze gasten het sanitair roemen omdat het naast erg schoon ook erg functioneel en vooral comfortabel is in gebruik!! Rechts van de ingang van het gebouw is de afwasplaats met koud en warm water en aan de linkerkant is de stortplaats voor het chemisch toilet waar tevens koud water gepakt kan worden, voor campers met een extra lange slang ernaast om op de camperplaats bij te kunnen tanken.   Voor de kleintjes zijn er een zandbak en andere speelattributen en is de gezellige gemeentespeeltuin direct tegenover ons in het park.  Badminton sets, Jeu de boules ballen, boeken in div. talen, gezelschapsspellen en evt. zwembandjes voor de kleintjes kunnen geleend worden. Er is volop informatie voor een dag uit of kies een leuk arrangement uit ons uitgebreide aanbod! Er is een zwembad om even lekker in op te frissen.
Ook is er een vuurplaats beschikbaar voor een kampvuur, om te grillen of in de Hongaarse kookketel te koken.Kookketels en BBQ roosters kunnen bij ons ook geleend worden. Hout kan gesprokkeld worden in ons bos!  Een gemeenschappelijke picknickplek kan gebruikt worden door de gasten. Er worden ook allerlei activiteiten en arrangementen georganiseerd.

 

Voor meer informatie en boekingen: www.hongarijevakantie.com

 

Kamperen en vakantie bij La Petite Étoile

Petöfi S utca 28

8669 Miklósi, Hongarije

0036 302144419 / 0036 84385001

email: etoile.magyar@gmail.com

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Cuijk
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)