Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

vakantie

Vakantiehuis op vakantiepark in Noordwijk max 8 personen

Prijs: Nader overeen te komen

973 keer bekeken • Status: Actief

  • Ligging:
  • Recreatiepark
  • Aantal personen:
  • 5 of 6 personen
  • Verhuurder:
  • Bemiddelingsbureau

De locatie van Buitenplaats Witte Raaf aan Zee is perfect voor iedereen.De accommodaties op het kleinschalige vakantiepark zijn van hoog niveau en fungeren dus als perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. De zee en het brede zandstrand treft u op slechts 1,5km. en zijn natuurlijk een bezienswaardigheid op zich. Noordwijk is één van de bekendste badplaatsen van Nederland en beschikt dan ook over een gezellige en sfeervolle boulevard met diverse restaurants en terrassen. Daarnaast leent de omgeving zich ook prima voor het maken van wandel- en fietstochten door de prachtige duinen en nabij gelegen bossen. In de lente wordt in Lisse (ca. 9 km.) het pracht en praal op het gebied van bloemen tentoon gesteld. Vanuit overal ter wereld reist men af om de Keukenhof te bekijken. Als afwisseling is een uitstapje naar Amsterdam (ca. 41km.) natuurlijk perfect. Door al deze mogelijkheden in Buitenplaats Witte Raaf aan Zee een fantastische locatie met een unieke combinatie van bijzondere eigenschappen.

Op slechts 1,5km. van de Noordzee en het brede strand van Noordwijk ligt Buitenplaats Witte Raaf aan Zee. De prachtige omgeving en bijzondere accommodaties staan garant voor een heerlijk verblijf.

Bijzonderheden

Voor groepen van personen onder de 25 jaar wordt een borg van EUR 200 berekend. Bij vertrek op zaterdag wordt extra schoonmaaktoeslag berekend van EUR 45. Bij type 3149798 wordt ter plaatse €32,- per weekend, midweek en week berekend voor het gebruik van de sauna.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: webmaster@vakant

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)