Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Rondreis ScandinaviŽ

Prijs: € 2.249,-

54 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Een 17-daagse rondreis per bus met reisleiding


  • vertrek 30 juli 2249 euro per persoon
  • vertrek 16 juli 2299 euro per persoon
  • vertrek† †2 juli 2349 euro per persoon
Beleef de Noordkaap, waar de zon in de zomer niet ondergaat. Verken de ruige natuur van de Lofoten, de afgelegen eilandengroep voor de noordelijke Noorse kust, Lapland, Helsinki en Stockholm. Maak kennis met de cultuur van de Sami en wandel over de poolcirkel. Onvergetelijke ervaringen gegarandeerd!
-†Bij Oad krijgt u een ervaren reisleiding mee, zodat de chauffeur zich op zijn belangrijke taak kan richten en de reisleiding u kennis laat maken met het Ťchte ScandinaviŽ

De prijs is†
-†Inclusief alle diners
-†ALLE vertrekken per luxe Excellent bus
-†Verblijf op de Noordkaap en op de Lofoten
-†Inclusief bezoek Noordkaap Plateau
-†Bezoek aan de prachtige steden Stockholm en Helsinki
-†Vrije tijd in Fins Lapland voor een Ťchte Lapland ervaring
-†Bijzondere boottocht over de Noordelijke IJszee
-†Kortom, in 17 dagen bieden wij u een compleet ScandinaviŽ programma

Tijdens deze reis wordt u begeleid door een ervaren en enthousiaste Oad reisleider. We bereiken de Noordkaap via een mooie route door Zweden en Finland, waarbij we onderweg de prachtige hoofdsteden Stockholm en Helsinki bekijken. En geloof het of niet: bij Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland, gaan we op bezoek bij de Kerstman en nemen we een kijkje in zijn werkplaats. Door de uitgestrekte Finse bossen rijden we naar Salla waar we te gast zijn in wereld van de rendieren. Uiteindelijk komen we aan bij het noordelijkste puntje van Europa, de Noordkaap. Het hoogtepunt van deze reis is zonder twijfel het middernachtelijke bezoek aan de Noordkaap, waar Ďs nachts de zon net niet ondergaat. Een onvergetelijk schouwspel! Na de overnachting op het Noordkaapeiland rijden we zuidwaarts. We varen naar het natuurreservaat Gjesvśrstappan, waar u enorme koloniŽn papagaaiduikers, Jan-van-Genten en zeearenden kunt spotten. Via het prachtige Altafjord komen we aan bij de eilandengroep VesterŚlen, waar de bergtoppen oprijzen uit de zee. De reis gaat verder naar de prachtige eilandengroep Lofoten met zijn ruige bergen, fjorden en typische vissersdorpjes. Via de Salt hoogvlakte rijden we naar het Poolcirkel museum, de plek waar de zon ťťn dag niet opkomt en ťťn dag niet ondergaat. We bezoeken de mooie, kleurrijke stad Trondheim en genieten van de ruige natuur van het Dovrefjell Nationaal Park, waar de muskusossen vrij rondlopen. Door het Ďdal der dalení, het Gudbrandsdal, rijden we naar de Noorse hoofdstad Oslo. Ons ScandinaviŽ-avontuur eindigt in GŲteborg, waar we inschepen op de luxe ferry naar Kiel. Deze 17-daagse rondreis door ScandinaviŽ is er een om nooit te vergeten.

Hoogtepunten

-†Midzomernachtzon op de Noordkaap!
-†Kiel Ė Goteborg v.v. per Stenaline
-†Hoofdstad Zweden Stockholm
-†Hoofdstad Finland Helsinki
-†Kleurrijk Trondheim
-†De Poolcirkel
-†Hoofstad van Fins Lapland Rovaniemi
-†Rendierenfarm
-†Eiland VesterŚlen
-†Eilandengroep Lofoten
-†Muskusossen in Dovrefjell NP
-†Het ĎDal der Dalení Gudbrandsdal
-†Oslo met Vigelandspark

Specificaties:

  • Type vervoer: Bus


Reageer nu!

Contact-informatie

Go Reizen ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

EDE
(Gelderland, NL)
Tel: 0320840059

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)